Inicio / Atletisme // + Noticies / Atletisme / ATLETISME | Isaac Hirshman es converteix en el guanyador més jove de la Milla de València
Millaganador ok

ATLETISME | Isaac Hirshman es converteix en el guanyador més jove de la Milla de València

I és que només té 16 anys. Es diu Isaac Hirshman Chandler, i en guanyar la Milla de València es converteix en una clara opció de futur per a l’atletisme valencià.

461 participants en una carrera més consolidada al Regne Unit que a Europa, sobre tot des de l’aparició dels 1.500 metres, es tracta d’una distància espectacular que va fer gran, entre altres, l’atleta marroquí Hicham el Guerrouj, actual poseidor de la plusmarca mundial. Un circuit ràpid amb una recta de 402 metres han ajudat a superar els 1.609 metres de recorregut.

Han sigut tres hores trepidants amb cinc carreres infantils, d’entre els 200 i els 800 metres, on han participat més d’un centenar de xiquets entre els 2 i els 15 anys, així com sis carreres d’adults de diferents categories. L’ultima prova, la marxa a peu solidària, de caracter competitiu, ha sigut la guanyada pel jove Hirshman.

La diputada provincial d’esports, Isabel García i la regidora de l’Ajuntament de València Sandra Gómez han presidit la competició inaugural de la temporada atlética valenciana.

 

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

imagen_noticia_NulycIuR

ATLETISME | Claudia Conte, la millor noticia per als valencians al Mundial Sub20

La passada setmana es va disputar el Campionat del Món Sub20 en Tampere. Aquesta localitat …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *