Inicio / Atletisme // + Noticies / Atletisme / ATLETISME | L’atleta de Gandia Luis Salort, rècord d’Espanya sub20 de 60 metres tanques
Luis_salort-01 ok

ATLETISME | L’atleta de Gandia Luis Salort, rècord d’Espanya sub20 de 60 metres tanques

El vallista valencià Luis Salort ha pulveritzat el rècord espanyol sub20 de 60 metres tanques amb un registre de 7 segons i 91 centèsimes.

Esta gran promesa de l’atletisme valencià amb només 18 anys, naixcut a Gandia i que pertany al Club Correr El Garbí, ja va aconseguir la medalla de bronze a l’Europeu sub20 que va celebrar-se a Itàlia i amb esta nova marca ha millorat el seu propi rècord aconseguit l’any passat a Salamanca en cinc centèsimes.

Curiosament, al seu costat, a la mateixa carrera, també va caure el segón millor registre espanyol sub 20 de tots els temps. Amb 7:95 el va aconseguir el també valencià Enrique Llopis, atleta també de 18 anys, naixcut, com Salort, també a Gandia, que pertanyen al mateix club i que tenen al mateix entrenador, Toni Puig.

Es tracta d’un càs sense precedents a l’atletisme espanyol. Dos especialistes en tanques, liderant el rànquing nacional sub20, amb només 18 anys, que a la mateixa competició aconsegueixen els dos millores registres espanyols de tots els temps. Luis Salort i Enrique Llopis, el futur de les tanques a Espanya.

 

 

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *