Inicio / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | Ouais Zitane és desqualificat de la prova de Galápagos
galapagos ganador ok

ATLETISME | Ouais Zitane és desqualificat de la prova de Galápagos

Com ja informarem dilluns passat, Ouais Zitane hi havia aconseguit una polèmica victòria a la carrera Galápagos disputada a la ciutat de València i que suposava el punt d’inici del circuit de carreres populars de la ciutat de València.

L’organització d’este circuit ha desqualificat Zitane perquè “sabem que no va actual amb mala fe però el reglament és igual per a tots”. En la classificació publicada després de la carrera l’atleta de l’equip Mediterrànea figurava com a guanyador d’esta competició però “l’organització ha procedit a desqualificar-lo en comprovar-se que no va còrrer amb el seu xip i que va eixir des d’un calaix que no el corresponia pel dorsal que hi duia”. 

Ouais Zitane, va còrrer amb el dorsal d’un altre atleta. Segons la fotografia que acompanya a esta informació, el corredor del Marroc va disputar la competició amb el dorsal 9663, que corresponia a un altre component del seu equip. Zitane fa pocs dies ha canviat el Gaes Running pel Mediterránea i este company d’equip deuria d’haber eixit cinc minuts més tard pels seus registres anteriors, la qual cosa hi hauria fet imposible que guanyara.

A la classificació que es publicarà demà Zitane ja no apareixera com a guanyador.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

41237910875_691788ff45_o

El Ribarroja retiene la segunda plaza antes de afrontar la promoción

Jornada 34.- Ribarroja, 3; Quart de Poblet, 0. Los de San Isidro no desperdiciaron la …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *