Inicio / Motor // + Noticies / Automobilisme / AUTOMOBILISME | El kartòdrom Lucas Guerrero serà l’oficina permanent del Ral·li Ciutat de València
rally valencia kartodromo ok

AUTOMOBILISME | El kartòdrom Lucas Guerrero serà l’oficina permanent del Ral·li Ciutat de València

El circuit permanent Lucas Guerrero, a Xiva, serà el centre neuràlgic d’esta XVIII edició del Ral·li Ciutat de València, memorial Javi Sanz, on s’instalaràn els diferents serveis necesaris per al comité organitzador per a realitzar la prova a les millors condicions.

Per tant, a més d’ubicar-se a este circuit permanent la zona d’asistències per als equips participants, també ho faràn altres serveis com ara l’oficina permanent de la direcció de carrera, la secretaria de la prova, premsa, tots ells enllaçats mitjançant connexions remotes amb els trams cronometrats i la caravana de seguretat.

 

L’eixida del ral·li tindrà lloc des d’este kartòdrom Lucas Guerrero, a les 8 del matí de dissabte 24 amb el primer tram cronometrat de 2.563 metres que es recorrerà dos vegades més. S’espera el lliurament de trofeus per als campions cap a les 9 de la nit després d’una gran jornada d’automobilisme per les carreteres valencianes.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

UTIEL

El Utiel recupera la confianza a costa de un rival directo como el Quart

Jornada 17.- Utiel 3; Quart, 1. El Utiel, tras cuatro empates consecutivos, retornó a la …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *