Inicio / Motor // + Noticies / Automobilisme // + Noticies / AUTOMOBILISME | La Whelen NASCAR Euroseries torna al Ricardo Tormo
Nascar

AUTOMOBILISME | La Whelen NASCAR Euroseries torna al Ricardo Tormo

L’automobilisme valencià està d’enhorabona, i es que s’ha confirmat que la NASCAR es tornarà a celebrar al circuit Ricardo Tormo de Cheste els propers 14 i 15 d’abril. Aquesta oportunitat serà l’única de veure una de les més espectaculars competicions sobre les 4 rodes. Foto: Circuit Ricardo Tormo.

La Whelen NASCAR Euroseries es la versió d’Europa de la NASCAR dels EEUU, inaugurarà la temporada a València, que serà la primera de les sis curses que hi ha establides al calendari. Les següents seran, per ordre, Italia, Gran Bretanya, França, Alemanya i Bèlgica.

Cadascún dels dos dies de competició, 14 i 15 d’abril, hi haurà dos curses a les dos categories existents, èlit 1 i èlit 2, pel que els asistents podran viure fins a 4 vegades l’emoció del NASCAR. A la categoria èlit 1 ha confirmat la seua presència l’actual campió de les Euroseries, Alon Day, que tindrà com a un dels màxims rivals el pilot local Borja García, vencedor la darrera temporada al Ricardo Tormo. En la d’èlit 2 participaran algunes de les grans promeses d’aquest esport, ja que les categories es divideixen per experiència i resultats, i entre ells estarà la valenciana Carmen Boix.

A banda de les curses hi haurà activitats per a tots els públics al paddock. El preu de l’entrada serà de 15 euros , tenint la opció de pagar 75 per una llotja VIP. Els menors de 13 anys podran entrar totalment gratis.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

carcer

ENTREVISTA | Jaime Bataller: “La complicidad y unión en el At. Cárcer nos ha llevado al ascenso”

Campaña redonda también para el CF Atlético Cárcer, que acompañará al Castellonense a Primera Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *