Inicio / Motor // + Noticies / Automobilisme / AUTOMOBILISME | Las NASCAR Whelen Euro Series s’inauguraran al Circuit Ricardo Tormo
nascar ok

AUTOMOBILISME | Las NASCAR Whelen Euro Series s’inauguraran al Circuit Ricardo Tormo

El circuit de la Comunitat Valenciana inaugurara els dies 14 i 15 d’abril la quarta edició de las NASCAR Whelen Euro Series d’automobilisme.

El calendari 2018 inclou sis proves. A més de la de Xest, Itàlia, Gran Bretanya, França, Alemanya i Bèlgica seràn escenari d’esta competició ja consolidada com una de les millors lluny d’Amèrica del Nord. El director del circuit valencià, Gonzalo Gobert, ha mostrat el seu “entusiasme per tornar a obrir la temporada. Esta és una competició que s’ha consolidat al nostre calendari com una de les ofertes més originals i atractives per als aficionats. Ens interesa tant la seua vessant competitiva com l’oferta d’activitats d’oci per a tota la família”.

La principal novetat per a 2018 és la creació d’un event internacional, que es celebrará a Tours. En este traçat frances els pilots competiràn per a mesurar les seues habilitats contra estrelles americanes convidades. La segona gran incorporació la celebració d’una semifinal al llegendari circuit alemany de Hockenheim.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

Un Burriana con nueve consigue superar al Benicarló

Jornada 23.- CD Benicarló, 0; CD Burriana, 1.  Ajustada y sufrida victoria por la mínima …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *