Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | Anna Montañana es desvincula de València bàsquet
montañana ok

BÀSQUET | Anna Montañana es desvincula de València bàsquet

Anna Montañana, una de les millors jugadores valencianes de l’història, es desvincula de València Basket per a emprendre nous reptes professionals.

Montañana, naixcuda a Alboraia ara fa 37 anys ja era internacional sub12 participant al mundial de Puerto Rico. Un dia abans de complir els 14 anys, de la mà de Miki Vukovic, debutava en la lliga femenina amb el Dorna Godella. Després de pasar per Salamanca va convertir-se en una de les primeres jugadores espanyoles al basquet universitari dels Estats Units, l’Universitat George Washington on estigué quatre temporades. Tornà a Espanya per a jugar al Ciudad Ros Casares, d’on botà a les Minessota Lynx de la NBA femenina. Istambul, Praga, Niza i altra volta Salamanca sigueren les ultimes estacions d’Anna.

Una Eurolliga guanyada a la temporada 10/11, tres voltes campiona de lliga, dos a Espanya i una a Txèquia, tres copes de la Reina, però per damunt de totes, les medalles amb Espanya: la plata de l’Europeu d’Itàlia i els bronzes dels europeus de Letónia i Turquia i el també bronze del mundial de la República Txeca de 2010. Va participar als jocs olimpics de Pekin, on va aconseguir diploma olimpic.

En un comunicat, València bàsquet ha agraït la professionalitat i el treball realitzat per Anna Montañana durant el temps que ha col·laborat amb Valencia Basket en distintes àrees, i li desitja el millor en el seu futur, tant a nivell professional com a personal.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *