Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | Entren en vigor les noves normes per al bàsquet valencià
portada_j3-1024x575 ok

BÀSQUET | Entren en vigor les noves normes per al bàsquet valencià

Una volta iniciada la lliga valenciana ara fa tres setmanes és moment de l’inici de la competició junior masculina a nivell autonòmic, i amb ells, coincideix l’entrada de les regles oficials 2017, que regiran les competicions per a tota la temporada, excepció feta de l’esmentada Lliga valenciana en tractar-se d’una competició que s’ha iniciat abans de l’entrada en vigor d’estes noves normes.

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana ja va organitzar dues jornades formatives tant a València com a Alacant, on es mostraren els canvis més significatius que s’introdueixen i que son estos dos: D’una banda, l’avanç il·legal, que estableix que un jugador que controla el baló mentre progresa o després de concloure un regat, pot donar dos pases abans de detindre’s, pasar o llançar a cistella; d’altra, la falta antiesportiva on es remarca qué és un contacte innecesari causat per un jugador que defensa per a detindre el progres de l’equip atacant en transició. En este sentit, al llarg de les jornades formatives es va enfatitzar al fet que el que es produeix és una major sanció per a una falta que abans ja era senyalada. Es a dir, no hi ha canvi en quant a la consideració falta peró sí en quant a la seua sanció.

L’ultima novetat important esta referida a l’acumulació d’un tipus de faltes, per la qual cosa un jugador serà desqualificat quan li siguen assenyalades dues faltes antiesportives, dues faltes tècniques o una falta antiesportiva i una tècnica.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

nostrum

ENTREVISTA | David Manjón: “No se les puede pedir más a las jugadoras del Mare Nóstrum”

El CF Mare Nóstrum Puerto de Sagunto, club fundado en 1990 y que cuenta con …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *