Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | Guillén Group Alginet és el nou campió de la Lliga valenciana
thumbnail_Campeon ok

BÀSQUET | Guillén Group Alginet és el nou campió de la Lliga valenciana

El Guillén Group Alginet és el campió de la Lliga valenciana EBA-1ª divisió masculin a 2017 després de superar el Refitel Bàsquet Llíria per 68 a 58.

Més errades que encerts a l’inici del partit que tenia que decidir entre els equips d’Alginet i de Llíria el campió. Sense pendre bones decisions peró amb molta força. No entraven els llançaments exteriors i els equips es mostraven imprecisos acumulant moltes pèrdues de baló. Cap dels dos equips estava cómode a la pista fruit del bon treball defensiu dels dos conjunts. Al descans, avantatge per al campió per 7 punts (38-31).

Al segón acte, l’actitut defensiva dels jugadors d’Alginet continuaren dominant el partit front a l’equip de Llíria que continuava sense tindre èxit a les seues accions. Els xics de Ferràn Pizcueta lluitaren per canviar una dinàmica que els mantenia fòra del partit, però l’equip de José Canales va suportar l’espenta del Llíria per a proclamar-se campió.

Al pavelló Francisco Ballester de Xàtiva, Vicente Faubel, del Refitel Bàsquet Llíria, ha rebut el trofeu al millor jugador del partit.

 

Sobre GolsMedia.com

GolsMedia.com

Mira también....

_57A4871

Predominio defensivo en San Gregorio y eliminatoria igualada para la vuelta

Promoción de ascenso a Tercera División (Primera Eliminatoria, Ida).- Torrent, 0; Jove Español San Vicente, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *