Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | L’Alqueria del bàsquet es convertiex en un reclam per a l’esport de la cistella
grao ok

BÀSQUET | L’Alqueria del bàsquet es convertiex en un reclam per a l’esport de la cistella

Amb l’inauguració esta setmana de l’Alqueria del bàsquet, la mes gran instal·lació esportiva dedicada només al mon de la cistella en la Comunitat Valenciana, son molts els equips que volen conéixer-la.

Un eixemple és l’equip infantil del CB Grau que no oblidaran este divendres a la vesprada, a l’haver viscut una bonica experiència visitant al nostre equip de Lliga Femenina 2, a què van poder veure-li entrenar i amb el que van poder xarrades i fer-se fotos després de l’entrenament previ al partit de la segona jornada de Lliga Femenina 2 que enfrontarà a les taronja amb el Pacisa Alcobendas.

A més de l’entrenament, les xiques van poder visitar les noves instal·lacions de L’Alqueria del Basket. Si qualsevol club està interessat en realitzar este tipus d’activitat, pot enviar un correu electrònic a la direcció afarakos@alqueriadebasket.com i el club es posarà en contacte per a facilitar el dia i hora adequats.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

carcer

ENTREVISTA | Jaime Bataller: “La complicidad y unión en el At. Cárcer nos ha llevado al ascenso”

Campaña redonda también para el CF Atlético Cárcer, que acompañará al Castellonense a Primera Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *