Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | L’equip EBA de València bàsquet, amb bones sensacions per a la segona volta
basket eba valencia ok

BÀSQUET | L’equip EBA de València bàsquet, amb bones sensacions per a la segona volta

El segon equip masculí de València Basket avança ferm esta temporada. Completada la primera volta del grup E de la competició, els d’Ángel Cepeda no sols van segons en la classificació, amb 9 victòries i tan sols dos derrotes, sino que han complit amb els principals objectius que es plantejaven abans de començar la temporada.

No és notícia que jugadors com Josep Puerto, Tryggvi Hlinason o Luis Ferrando hagen disputat minuts amb el primer equip en competició oficial, però són en total 6 els jugadors que del filial taronja que han participat en sessions de treball de la primera plantilla. Junt amb eixe objectiu d’aportar jugadors al primer equip, donar oportunitats als més jóvens era una altra de les metes més importants. No sols l’equip taronja és el més jove de la categoria, amb una mitjana de 19 anys d’edat, sinó que fins a 8 jugadors júnior han jugat amb l’equip EBA, havent debutat 5 d’ells amb tan sols 16 anys.

Amb tot això, l’equip ha aconseguit el seu objectiu de mostrar-se competitiu en la categoria i vol seguir demostrant-ho en la segona volta. Este cap de setmana torna la competició, i els nostres tindran una nova oportunitat de continuar progressant. En esta ocasió València Basket es mesura al CB Innova Begastri, que encara no coneix la victòria (dissabte 13, 18h, L’Alqueria del Basket).

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *