Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | TAU Castelló va completant un il·lusionant planter per al proper curs
sabonis ok

BÀSQUET | TAU Castelló va completant un il·lusionant planter per al proper curs

Dotze temporades consecutives dirigint el mateix equip és un luxe per a l’esport actual, un exemple de coherencia directiva i una valua incontestable d’un entrenador capaç d’augmentar la seua capacitat de motivació any darrere any.

És el càs de Toni Ten, entrenador del TAU Castelló, que va a aconseguir la permanència, una temporada més la campanya passada, amb un final de curs prou irregular, la qual cosa ha suposat un canvi radical a la fisonomia del conjunt verd-i-blanc.

Amics del bàsquet Castelló, nom originari del club, només manté a dos jugadors de la temporada 16/17: Chema Garcia i Joan Faner, dos dels homens que més contacten amb l’afició del Ciutat de Castelló.

Sis fitxatxes ja confirmats i encara tenen que arribar dos jugadors més. L’aler alacantí Romà Bas, amb 34 anys, espera donar a l’equip un punt d’experiència. Tautvydas Sabonis, el fill del mitic Arvidas, serà el jugador més mediàtic del conjunt. Amb 25 anys i 2.03 d’alçada ja sap qué és jugar a la NBA. 

Joseph Ott està cridat a ser el tirador del planter. També té 34 anys i és un escorta amb gran percentatge de tir i condicions excel·lents per al treball defensiu.

Gatell, Juanjo Garcia i Nkaloulou completen les contractacions d’un equip que vol tornar a il·lusionar a l’afició al bàsquet de Castelló que cada divendres acudeix per a gaudir d’un equip que juga amb un ritme de vertígen, sempre anotador, divertit, entretingut, d’aquell que enganxen.

Un projecte ambiciós, que vol estar més amunt a la classificació de la Lliga LEB Or i que ha donat un pàs de qualitat en el seu planter. Vorem quines dos sorpreses ens reserven per al que resta d’estiu.

Cinc partits programats de pretemporada, un d’ells front València bàsquet, campió de la lliga Endesa, el 14 de setembre, al Ciutat de Castelló.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

carcer

ENTREVISTA | Jaime Bataller: “La complicidad y unión en el At. Cárcer nos ha llevado al ascenso”

Campaña redonda también para el CF Atlético Cárcer, que acompañará al Castellonense a Primera Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *