»
»
»
BÀSQUET | València bàsquet femení supera el Colegio Santa Gema i van 9 victòries consecutives

Gran victòria coral l’aconseguida per València Basket en SAGE 2000 davant d’Olímpico 64 Colegio Santa Gema en un partit en què la notícia més positiva va ser la volta a les pistes de Carlota Egusquiza, jugadora local, després de superar la seua dura batalla contra el càncer.

Ambient especial, per tant, en un enfrontament que va suposar la novena victòria consecutiva de València Basket. Els primers instants van ser igualats, amb Sara Ginés anotant per les de casa i Begoña Pallardó responent per les de Rubén Burgos. Ho intentaven les madrilenyes però l’encert en el joc exterior de les taronja obria les primeres diferències importants. 7 triples de 9 intents van firmar les nostres xiques en el primer quart. En el segon parcial es van igualar les coses, amb Olímpico 64 elevant el nivell defensiu. Precisament en eixe quart es va produir la volta d’Egusquiza, que anotava de 3 per a celebrar-ho i estrenyia un poc més el marcador. No obstant això, Rebeca Cotano i Meiya Tirera es van mostrar sòlides en la zona, i van mantindre les distàncies (30-43).

En la represa, a base de triples també ho van intentar les de casa, però Bennett va aparéixer a València Basket, i va créixer aprofitant l’absència d’Irene Herradas en les locals per a aconseguir ampliar la diferència. En l’últim quart es va jugar al ritme que va marcar Isabela Ramona Macedo. La brasilera va exhibir el seu millor bàsquet i això va servir per a evitar qualsevol opció d’acostament i aconseguir inclús el resultat voluminós al final.

Gran partit que manté a València Basket en la lluita per la segona plaça, en la que està empatat amb Laboratorios Ynsadiet Leganés.