Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | Borja Altur i María Valero guanyen el Trofeu Fira de Santa Llúcia a Castelló de la Ribera
cicloturismo ok

CICLISME | Borja Altur i María Valero guanyen el Trofeu Fira de Santa Llúcia a Castelló de la Ribera

Castelló de la Ribera va acollir el XVII Trofeu Fira de Santa Llúcia, dotzena prova valedora per a la Challenge de ciclocross de la Comunitat Valenciana.

Sota l’organització del Club Ciclista Villanueva de Castellón, la prova ha reunit a més de 300 ciclistes de totes les edats i ha tingut al ciclista sub23 Borja Altur com a gran triomfador després d’aconseguir la seua segona victòria dela temporada. Va traure 13 segons d’avantatge a Dany Díaz, de l’equip Radical Bike Ontinyent i 16 a Óscar Perales, del Club ciclista Al Tran Tran.

Més emocionant, si cal, va ser la femenina perquè va decidir-se a l’sprint, siguent la més ràpida María Valero, del Big Bikes Carlet per davant de la seua companya d’equip Eva Belda i la sub23 Sara Bonillo.

Líderes de la Challenge

Després d’haver-se disputat les proves de l’Ènova, Aiacor, Camp de Mirra, Bunyol, Alzira, Picassent, Moncada, Alginet, Carlet, Vila-real, Villena i Castelló de la Ribera, els liders provisionals de la Challenge de la Comunitat Valenciana de cilocross son: Dany Díaz (elits), Borja Altur (sub23), Eva Belda (fémines elits), Sara Bonillo (fémines sub23), Joan Llácer (juniors), Miguel Solera (cadets), Lidia Llácer (fémines cadets), Joaquín Ortega (master 30), David Gallardo (master 40), Javier Avellaneda (master 50), José Mezquita (master 60), Iván Gomar i Alejandra Puente (infantils), David Ivars i Leyre Almena (alevins) i Vicent Andrés i Carla Bañuls (principiants).

La propera cita, dissabte vinent, a Almussafes.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

23982820178_afa83c3c8e_o

La policía abre expediente de expulsión del país a los jugadores del Calpe detenidos

No corren buenos tiempos en el Calpe CF, con los recientes escándalos que han ido …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *