Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | La Comunitat Valenciana, clau de la primera setmana de la Vuelta a Espanya
Web

CICLISME | La Comunitat Valenciana, clau de la primera setmana de la Vuelta a Espanya

La Comunitat Valenciana ja prepara les seues millores gal·les per a rebre a la Vuelta Ciclista a Espanya.

En esta edició de 2017, fins a cinc etapes i la jornada de descans, tindràn com a protagonistes a les nostres carreteres.

Dimecres, la cinquena etapa tindrà inici a Benicàssim, i després de recòrrer 175 quilòmetres de mitja muntanya, amb ascensió a la Serratella, port de segona categoria, arribarà a la Ermita de Santa Lucia, a Alcossebre, primer final en alt de la Vuelta que, de segur, serà espectacular.

Per a dijous s’anunciala etapa entre Vila-real i Sagunt, amb 204 quilòmetres de recorregut, que inclou la pujada al Garbí, de segona, i on, els pronòstics, parlen de una gran probabilitat d’escapada.

La setena etapa, per a divendres, tindrà eixida a Llíria, i després de recòrrer localitats com ara Losa del Obispo, Chelva, Casinos, Chelva o Ara de los Olmos, abandonarà provisionalment el nostre territori per arribar a Conca.

Temporalment perquè per a dissabte està programada una de les grans arribades de la Vuelta a Espanya, el Xorret de Catí, a Castalla, on els ciclistes tindràn que encarar unes espectaculars rampes del 20% de desnivell.

La novena etapa, per a diumenge, vol retre homenatge al gran poeta Miguel Hernández, des del seu inici a Orihuela. 174 quilòmetres de marxa voramar, amb el vent de protagonista, i final de trajecte a la Cumbre del Sol, a la localitat d’El Poble Nou de Benitatxell.

Dos arribades consecutives en alt, que donaràn pàs a la primera jornada de descans del pilot que es farà a Alacant. Sis dies de pur ciclisme per les nostres carreteres.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

1videojor0182

Cristian hace volar al Atzeneta

¡El pichichi vuela alto! Cristian dio la victoria al líder Atzeneta contra su rival directo, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *