Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | La Comunitat Valenciana, clau de la primera setmana de la Vuelta a Espanya
Web

CICLISME | La Comunitat Valenciana, clau de la primera setmana de la Vuelta a Espanya

La Comunitat Valenciana ja prepara les seues millores gal·les per a rebre a la Vuelta Ciclista a Espanya.

En esta edició de 2017, fins a cinc etapes i la jornada de descans, tindràn com a protagonistes a les nostres carreteres.

Dimecres, la cinquena etapa tindrà inici a Benicàssim, i després de recòrrer 175 quilòmetres de mitja muntanya, amb ascensió a la Serratella, port de segona categoria, arribarà a la Ermita de Santa Lucia, a Alcossebre, primer final en alt de la Vuelta que, de segur, serà espectacular.

Per a dijous s’anunciala etapa entre Vila-real i Sagunt, amb 204 quilòmetres de recorregut, que inclou la pujada al Garbí, de segona, i on, els pronòstics, parlen de una gran probabilitat d’escapada.

La setena etapa, per a divendres, tindrà eixida a Llíria, i després de recòrrer localitats com ara Losa del Obispo, Chelva, Casinos, Chelva o Ara de los Olmos, abandonarà provisionalment el nostre territori per arribar a Conca.

Temporalment perquè per a dissabte està programada una de les grans arribades de la Vuelta a Espanya, el Xorret de Catí, a Castalla, on els ciclistes tindràn que encarar unes espectaculars rampes del 20% de desnivell.

La novena etapa, per a diumenge, vol retre homenatge al gran poeta Miguel Hernández, des del seu inici a Orihuela. 174 quilòmetres de marxa voramar, amb el vent de protagonista, i final de trajecte a la Cumbre del Sol, a la localitat d’El Poble Nou de Benitatxell.

Dos arribades consecutives en alt, que donaràn pàs a la primera jornada de descans del pilot que es farà a Alacant. Sis dies de pur ciclisme per les nostres carreteres.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

39714634510_aeb5a71500_o

El tanto de Xavo en los minutos finales firmó las tablas entre el Burjassot y el San Marcelino

Jornada 34.- Burjassot CF, 2; CD San Marcelino, 2. Última jornada de liga en Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *