Inicio / Destacados / VÍDEO ENTREVISTA | Maite Girau: “A l’Ajuntament de València treballem per a promocionar l’esport perquè millora la nostra salut”

VÍDEO ENTREVISTA | Maite Girau: “A l’Ajuntament de València treballem per a promocionar l’esport perquè millora la nostra salut”

València és, per la seua climatologia privilegiada i les seues instal·lacions, una ciutat perfecta per a practicar qualsevol tipus d’esport. A banda d’albergar diferents esdeveniments esportius, com el passat cap de setmana la final de la Supercopa d’Espanya de Waterpolo femení o la Volta a Peu de les Falles, milers de valencians practiquen disciplines esportives competitives o lúdiques per tot el cap-i-casal.

Esta setmana en Golsmedia hem parlat amb Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València per a repassar l’actualitat esportiva de la ciutat i conéixer les programes que estan desenvolupant per a fomentar i millorar els esports a la ciutat.

DSC01559

Quin és l’estat de forma de l’esport a la ciutat de València?

València té una activitat esportiva que gaudeix de bona salut. A l’Ajuntament treballem per a promocionar l’esport i que cada volta més gent practique activitat física i faça esport.

Treballem per visibilitzar l’esport femení i que s’incorpore la diversitat a la pràctica esportiva. Volem aconseguir major protagonisme com a seu d’esdeveniments esportius que donen valor a la ciutat.

Captura de pantalla 2017-10-19 a las 12.13.58

Per qué és important fer esport?

L’esport contribueix a millorar la nostra salut. Per això treballem per a fomentar-lo entre els més menuts. És una manera de treballar per a construir un millor futur per a la nostra ciutat.

Hem començat un programa que es diu “Esport i Salut”. Qualsevol persona a qui el seu metge li prescrivira fer esport per a millorar la seua salut, podrà fer ús de les instal·lacions municipals gratuïtament.

Captura de pantalla 2017-10-19 a las 12.16.54

Vosté sempre diu que li agrada anar a veure tot tipus d’esports. Per què?

El treball polític no es pot concebre sense estar en els escenaris on es desenvolupa l’esport. A mi m’agrada anar a totes les que puc perquè em permet conéixer els esportistes, saber les seues inquietuds i motivacions.

Quina valoració fa de l’aposta de Golsmedia per la informació poliesportiva?

Que Golsmedia done cobertura a l’activitat esportiva de la ciutat és fonamental. Gràcies a vosaltres els esports minoritaris tenen una plataforma de difusió per arribar a més gent. Crec que és un projecte amb molt de futur i teniu tot el suport de l’administració municipal.

 Captura de pantalla 2017-10-19 a las 12.18.13

Sobre Josevi Sánchez

Josevi Sánchez

Mira también....

1videojor0181

Víctor Romero acabó en el hospital

¡Vaya susto! Víctor Romero, del Atzeneta, recibió un fuerte golpe en la cabeza en el …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *