Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Esport Adaptat // + Noticies / ESPORT ADAPTAT | Asorcas Bisontes FS, Subcampió d’Europa
thumbnail_ASORCAS 03 ok

ESPORT ADAPTAT | Asorcas Bisontes FS, Subcampió d’Europa

L’equip de futbol sala per a dones sordes Asorcas Bisontes FS, va proclamar-se campió d’Europa al Champions League Futsal Women, que va cel.lebrar-se a Sevilla.

Per este motiu, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, acompanyat pel director general d’Esport, Josep Miquel Moya, han rebut la directiva i jugadores. A la recepció han assistit Pepe Luque i David Moreno, de la directiva del Club Esportiu de Persones Sordes de Castelló (Asorcas); el president de l’Associació de Persones Sordes de Castelló, Vicente Julián Valls; i les jugadores Juani Cerro, Teyma Nebot, Esther Dols, Verónica Català, Pilar Ferrer, Corina Petran i Alexandra Sanchis, que formaren part de l’equip guanyador.

“Tenim com a prioritat la promoció de l’esport com a eina d’inclusió social i de generadora d’igualtats”

Marzà ha mostrat el suport a les esportistes i ha recordat que ja es van declarar en 2016 campiones d’Espanya. Al mateix temps, el conseller ha destacat que el club Asorcas “és tot un exemple a seguir per a visibilitzar l’esport femení i inclusiu” i ha afegit: “És una prioritat per a aquesta Conselleria la promoció de l’esport com a eina d’inclusió social i de generadora d’igualtats”.

thumbnail_ASORCAS 01 2

Cal destacar que Castelló de la Plana serà la seu d’una nova edició del Campionat d’Espanya de Futbol Sala per a persones sordes en les categories masculina i femenina, organitzat pel Club Asorcas i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i que tindrà lloc els pròxims dies 21, 22 i 23 d’abril, al pavelló Chencho i a la Ciutat Esportiva de Castelló.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

3.7111272029824E+25

GIMNÀSTICA | La CV torna a brillar al panorama nacional al lograr 21 medalles

Extraordinària actuació realitzada per les gimnastes de la Comunitat Valenciana en les competicions nacionals celebrades …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *