Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Esport Adaptat // + Noticies / ESPORT ADAPTAT | Triviño i Peinado, finalistes a la Copa d’Espanya
adaptado portada ok

ESPORT ADAPTAT | Triviño i Peinado, finalistes a la Copa d’Espanya

La parella valenciana formada per Cristopher Triviño i Luis Peinado han disputat per segona volta consecutiva la final del segón Open Nacional ASPAYM de pàdel en cadira de rodes que s’ha cel.lebrat a Toledo.

La Comunitat Valenciana és la que mes esportistes aporta a les Copes d’Espanya i és també la única comunitat autónoma que en té lliga autonómica gràcies al conveni que van signar-se entre la Federació d’esports adaptats i la de pàdel de la Comunitat Valenciana.

En primera ronda, Peinado i Triviño superaren Jorge Rosario i Antonio Saiz per 6/1 i 6/4. Per a les semifinals, on es classificaren els quatre caps de sèrie del torneig, la parella valenciana superava Carlos Vizcaíno i Javier Hurtado per un contundent 6/0 i 6/3.

La final va ser un partit apasionant on Oscar Agea i Edorta de Anta superaren Peinado i Triviño per 6/2, 3/6 i 6/3. Els valencians ja guanyaren a Múrcia el primer open nacional fa una setmana.

A este partit va acudir el jugador retirat del circuit World pàdel tour Gastón Malacalza.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *