Inicio / Destacados / ESPORT ADAPTAT | València acollirà el Campionat d’Espanya de pàdel en cadira
silla ruedas ok

ESPORT ADAPTAT | València acollirà el Campionat d’Espanya de pàdel en cadira

El poliesportiu Juan Antonio Samaranch de la ciutat de València acollirà el Campionat d’Espanya de pàdel en cadira de rodes entre el 30 de juny i el 2 de juliol.

Hi participaràn les 14 millors parelles del rànquing nacional per a disputar el màxim guardó nacional en una nova edició del Torneig Ciutat de València de pàdel en cadira de rodes.

D’entre els participants de segur que podrem comprovar el nivell dels valencians Luis Peinado, qui ha cedit la seua imatge per al cartell de la competició, i Cristopher Triviño, que fins ara estàn arredonint una fantàstica temporada amb el titol de Múrcia i els subcampionats de Toledo i Boadilla.

En este moment, es troben al segon lloc del rànquing nacional, per darrere d’Oscar Agea i Edorta De Anda, que, ara per ara, ocupen el primer lloc.

Els seràn els grans favorits per a la competició que repetirà l’escenari de 2016 i on, a més, tindrem el minitorneig Ciutat de València on jugaràn parelles en cadira i jugadors drets, en una nova experiència d’esport inclusiu.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

DT5xtYAX4AE7ARA

Nueva alta de un Alcoyano que continúa perfilando su plantilla

La entidad de El Collao continúa trabajando a marchas forzadas para complementar la plantilla de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *