Inicio / Raqueta // + Noticies / Frontennis / FRONTENNIS | Hui comença la Lliga autonòmica Argano
frontenis 3 ok

FRONTENNIS | Hui comença la Lliga autonòmica Argano

Este cap de setmana es posa en marxa les lligues provincials de frontennis a València, Castelló i Alacant, en totes les seues categories: des de la divisió d’honor fins a la tercera divisió. I, per suposat, també a la categoria regna, la Lliga autonòmica Argano que, en la temporada 2017-18, que hui es posa en marxa, comptara amb dotze equips després de la reestructuració de la lliga amb una nova parada invernal per a la disputa del torneigos Open absoluts de “frontennistour”.

Cal parlar dels actuals campions, el Club de frontennis Portacoeli-Serra, que la temporada pasada van aconseguir el doblet amb la consecució de la lliga i també de la copa autonòmica i que, enguany, eixen junt al Club de frontennis Incusa de Silla com a els grans favorits per a abastar el titol autonòmic, amb dos grans planter que per qualitat i història, deuen de competir en esta edició.

La resta d’equips, molt competitius, amb alguns clàssics que continuen lluitant per fer una gran campanya amb la que millorar les seues classificacions d’anys anteriors, i altres, que acaben d’ascendir i que tractaran d’ferir una gran imatge. Així que la competició ja està ací. La lliga autonòmica Argano de frontennis de la que continuarem informant.

 

 

Sobre GolsMedia.com

GolsMedia.com

Mira también....

rugby valencia ok

RUGBI | El Tecnidex València guanya al camp de l’ANDEMEN Tatami en un gran derbi// Fotos

Dihuitena jornada a la divisó d’honor B del rugbi espanyol amb derbi al camp del …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *