»
»
»
FUTBOL SALA | L’Elche segueix sumant i el Bisontes cau amb estrèpit

No ha estat la millor jornada pels interessos dels representants de la Comunitat Valenciana a la Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala, ja que el Bisontes Castelló va caure amb contundència a una de les pistes més complicades de la categoria, mentre que l’Elx no va poder passar de l’empat, a pesar que ha augmentat les distàncies amb els llocs de descens, que ja ha deixat al Iberia Toscal com el primer equip en perdre la categoria després de l’empat dels alacantins. Foto: Elche CF.

El Pozo Ciudad de Murcia 7-1 Bisontes Castelló

A pesar de la contundència del resultat, el Bisontes va començar tenint el baló els primers minuts, però quan es complia el 8, Paniagua va fer el primer per als locals a la sortida d’un córner, el que no va trastocar els plans dels castellonencs que ho intentaren tot, a pesar que poc a poc els murcians es van fer amb el ritme del partit. Al fil del descans va arribar el segon, obra d’Álex García, un gol que va fer mal. A la represa l’encontre ja estava dominat pel filial de El Pozo Murcia, que a més a més va aconseguir dos gols en un minut, al 25, ambdós obra de Paniagua per a sentenciar l’encontre. De nou Paniagua al 33 marcava el 5-0, el quart al seu compte particular, i Dario i Álex García aconseguiren el sext i el sèptim respectivament. Quan el temps ja estava a punt de finalitzar, Gordillo va marcar el gol de l’honra per establir el definitiu 7-1 al marcador.

Software DELSOL Mengíbar 1-1 Elche FS

El Elche de futbol sala no va poder fer-se amb la victòria a pesar d’anar quasi tot l’encontre per sobre al marcador. La primera part va estar dominada, quasi per complet, pels locals, que ho intentaven una i altra vegada, però sense massa efectivitat, ja que pocs llançaments aconseguien inquietar a Kike, i quan ho feien, la resposta del porter era excel·lent. A la represa, Rubi va avançar a l’Elx quan es duien pocs segons disputats de la represa, pel que ja sols quedava tractar de buscar la sentència. Els ilicitans van pujar línies de pressió tractant de buscar la pérdua local per les presses, però no ho aconseguiren, i a poc més d’1 minut per a la conclusió, Ureña aprofità l’únic error de Kike en tot l’encontre per igualar el marcador.