Inicio / Destacados / HANDBOL | El Benidorm, convidat a un prestigiòs torneig nadalenc a Holanda
benidorm en holanda ok

HANDBOL | El Benidorm, convidat a un prestigiòs torneig nadalenc a Holanda

El Club handbol Benidorm ha sigut convidat a participar a la trentena edició del prestigiòs torneig Limburgse Handbal Dagen 2017 que es disputa a la localitat de Limburg, als Païssos Baixos entre el 27 i el 29 de desembre.

Huit equips disputaran esta edició. A la primera fase, l’equip de Zupo Equisoaín es vorà les cares amb els holandesos de l’OCI LIONS, els noruegs del Halden Topphandball i l’equip rus HC Zarya Astrakan. L’altre grup està composat per la selecció nacional d’Israel, l’ABC/UMinho de Portugal, el Herpertz Bevo HC d’Holanda i el HC Odorheiu Secuiesc de Romania.

Amb un apretat calendari de competició, el dia 27 a la jornada matinal el Benidorm s’enfrontarà el Handel Topphandball, i ja de vesprada es vora les cares amb l’OCI LIONS. Per al dia 28 esta programat el partit que tanca la fase de grups davant el HC Zarya Astrakan. Les semifinales es jugaran de vesprada i el dia 29 els partits que determinen la classificació final.

El Benidorm traslladara a tot el seu planter excepció feta de Pablo Simonet, cridat per la selecció argentina. Els altres tres internacionals Esteban Salinas, Mile Mijuskovic i Darius Makaria, no tenen que incorporar-se a les seues seleccions fins al mes de gener i s’espera que Guillermo Corzo, qui es recupera de la intervenció de menisc puga jugar alguns minuts.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

23982820178_afa83c3c8e_o

La policía abre expediente de expulsión del país a los jugadores del Calpe detenidos

No corren buenos tiempos en el Calpe CF, con los recientes escándalos que han ido …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *