»
»
»
HANDBOL | Doble derrota per als equips valencians d’ASOBAL

Fertiberia Puerto Sagunto i Benidorm acumularen una nova derrota a la huitena jornada de la Lliga ASOBAL.

Per parts, hi havian moltes esperances de que el conjunt saguntí aconseguira la tercera victòria consecutiva a Còrdova però s’ha vist superat per l’Ángel Ximenez Puente Genil per 27 gols a 24 en un partit on pagaren les exclusions i les pèrdues de baló a la segona part. Perquè el primer acte sigué molt equilibrat, de fet al descans s’arribà amb un gol d’avantage per al conjunt andalús (11-10). El segon acte sigué ben diferent i Puente Genil va anar adquirint distància al marcador fins els quatre gols que sigueren minimament reduïts per Fertiberia Puerto Sagunto que ja no va poder lluitar per la victòria final. Sis gols de Boisedu sigueren el més destacat a la vessant ofensiva.

El millor del partit, el debút a ASOBAL del jove porter Juan Pedro Conca. Dimecres, nova oportunitat en partit avançat a la jornada que disputaràn a l’Ovni front el poderòs Ademar de Lleó. Serà a les 20:30 hores.

Per la seua banda, l’Handbol Benidorm va caure a casa front a la gran revelació del campionat, l’Anaitasuna que va fer el huit de huit. Encara no ha perdut cap punt a la competició i tingué que lluitar molt per a endur-se els punts del pavelló alacantí (26-30)

Un gran inici de partit de l’equip basc va ser equilibrat pel grup de Zupo Equisoaín fins igular l’encontre als 20 minuts i aprofitar l’inèrcia guanyadora per a arribar al descans amb un gol d’avantatge (16-15). El protagonisme a la segona part sigué per als porters. Darius Makaria pel Benidorm i Sergey Hernández per l’Anaitasuna donaren tot un recital de parades que li vingué be als visitants que anaven augmentant la distància al marcador fins els quatre gols que per precipitació i cansament ja no va poder alçar un gran Benidorm que va jugar un molt bon partit.

La propera cita per al conjunt de La Marina serà dissabte després de creuar la peninsula en autobus. Jugarà a Pontevedra front el Condes de Albarei buscant la tercera victòria lliguera.