»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto dòna un pàs més cap al descens// FOTOS

Jornada clau per a Fertiberia Puerto Sagunto i derrota per només un gol (27-28) front a un rival directe en la lluita per la permanència, Àngel Ximenez Puente Genil.

Era un duel directe entre dos equips de la zona baixa de la classificació. Segon davant quart, per la cua, i l’equip de Sergio Berrios ha sumat una derrota clau i mereixcuda. Més enllà del 4-2 que registrava el marcador als 7 minuts, l’equip valencià sempre ha anat a remolc a l’electrònic. Del 4-2 al 5-9. Un parcial d’1 a 7 que ha començat a marcar les diferències, plasmades de forma clara sobre el parquet saguntí. Les errades en atac eren reiterades.

Al descans, amb 8-13 tot semblava perdut peró un inici meteòric de Fertiberia Puerto Sagunto a l’inici del segon acte unflava d’esperança l’Ovni quan els valencians retallaven la distància fins la minima expressió (13-14), però no era el seu dia. Uns minuts més enllà Puente Genil ja hi havia sentenciat el partit. Faltaven 5 minuts i guanven per 6 (22-28). Encara que l’equip del Port ha aconseguit un parcial de 5-0 final, la mort a la vorera.

Dimecres vinent, nova oportunitat, serà a Lleó front a un dels grans de l’ASOBAL, l’Ademar, segón classificat de la competició.
FERTIBERIA PUERTO SAGUNTO-PUENTE GENIL ANGEL XIMENEZ (paloma navarro)