»
»
»
HANDBOL | Granollers i Conca guanyen als equips valencians d’ASOBAL

Este complicat mes de desembre combina alegries i penes per a Fertiberia Puerto Sagunto i Handbol Benidorm. Els dos conjuntos caigueren derrotats a la catorzena jornada de lliga, just abans de la jornada intersetmanal i la Copa del Rei.

El Benidorm tingué contra les cordes al tercer classificat de l’ASOBAL, el Fraikin Granollers, molts minuts. Tot i un mal inici de partit que va provocar el primer temps mort de Zupo Equisoaín als catorze minuts amb 5-2 al marcador, el conjunt benidormer va plantar cara sempre als vallesans. Inclus a este primer temps, amb una defensa extraordinària, va possar-se per davant al marcador (6-7) abans d’arribar a la pausa amb empat a huit gols.

El segon acte continuà per la mateixa dinàmica, amb el Benidorm manant al partit (11-13, 14-16), fins el gol de Salinas que suposava el 17-18. A partir d’ací, dotze minuts per a oblidar. Granollers va emergir amb tot el seu potencial i superà el Benidorm en tot fins aplegar al 25-20 final. Un parcial de 8-2 final que enmascara una bona actuació del conjunt alacantí.

Per la seua banda, Fertiberia Puerto Sagunto va perdre per 29 gols a 24 a El Sargal de Conca, canxa de Liberbank Ciudad Encantada, cinqué classificat de l’ASOBAL en un partit al que tampo entrà l’equip valencià com cal. Ja perdia per dos gols (5-3) als huit minuts. Però, com una formiga, va anar fent camí, fins arribar al descans per davant al marcador (13-14) mostrant un gran encert ofensiu. La segona meitat, pel contrari, sigué completament dominada per l’equip castellà. Als cinc minuts ja hi havia voltejat el marcador i als 13 ja guanyava per cinc gols, renda que ja no va abandonar fins la botzina final.

Dimecres, ultima jornada de lliga abans de la Copa i de la parada de la competició fins febrer pels compromisos de la selecció espanyola. Tots dos jugaràn a casa: Fertiberia Puerto Sagunto, a les 20:15 front a Bidasoa Irún, en un nou exam per la permanència i Benidorm, a les 20:30, front a Logronyo La Rioja.