»
»
»
»
HOQUEI | València, triada per a la celebració de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba

La Reial Federació espanyola de hoquei ha triat a la ciutat de València com a seu de les properes Copes del Rei i de la Reina 2018. La competició es desenvoluparà entre el 9 i l’11 de Març a les instal·lacions del poliesportiu municipal Verge del Carme-Beteró i tindrà com a recinte auxiliar al camp de Tarongers. A estes competicions arribaràn els 8 millors equips tant masculins com femenins, amb la qual cosa, la ciutat de València tornarà a organitzar un event de relleu a l’hoquei herba.

Perquè va només unes setmanes, va celebrar-se a la mateixa instal·lació esportiva l’EuroHoquei amb el triomf d’Holanda tant a la categoria com la masculina, mentre que la selecció espanyola no va poder disputar les eliminatories finals per problemes gàstrics dels jugadors.

D’esta manera, la Federació espanyola premia a la Federació valenciana per els seus éxits organitzatius. Recordem que en la edició de 2017, el RC Polo va revalidar el seu titol de campió de la Copa del Rei, ja acumula 29 titols, i a València buscarà la xifra rècord de 30, en superar a la final del curs passat a l’Atlètic Terrassa per quatre gols a un, mentre que en categoria femenina, el Club de Campo és l’actual campió.