Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Judo // + Noticies / JUDO | Julia Figueroa bronze al Grand Prix d’Agadir
Judo

JUDO | Julia Figueroa bronze al Grand Prix d’Agadir

La judoca cordovesa del Valencia Club de Judo ha tornat als tatamis amb força i s’ha penjat la medalla de bronze al Gran Prix d’Agadir, al Marroc, on tan sols un punt d’or davant la campiona la va deixar sense un premi major. Foto: Federació Valenciana de Judo

Julia Figueroa ha demostrat estar totalment recuperada de la greu lesió de genoll que la va mantenir allunyada dels combats durant un llarg període, però al Marroc, el darrer divendres va traure de nou la seva millor versió a la categoria de -49 kg.

El camí cap a les semis començà amb un ‘exent’, pel que es va plantar directament a la segona ronda, on va superar a Mira Ulreich, i a la tercera a la Noa Minsker, en ambdós casos amb un ippón ràpid.

Després de les dos victòries va haver d’enfrontar-se a una de les principals candidates a l’or, la rusa Irina Dolgova, amb qui va caure una vegada finalitzat el temps per la tècnica del punt d’or. A la lluita pel bronze, la cordovesa instal·lada a València va véncer a la israelí Shira Roshony per dur un metall a la Comunitat Valenciana.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

sagunt

ENTREVISTA | Nacho Comos: “La temporada del At. Saguntino Femenino ha ido mucho mejor de lo esperado con el ascenso”

Tras un tiempo de ausencia, el femenino del At. Saguntino se rehízo el año pasado …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *