Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Judo // + Noticies / JUDO | EL València Club de Judo junior destaca a Pinto i Coimbra
APERTURA_6 ok

JUDO | EL València Club de Judo junior destaca a Pinto i Coimbra

El mes de Març quedarà per a la història com un dels més destacats per al València Club de Judo, que compta amb el suport de la Diputació de València, i que ha aconseguit medalles tant al Campionat d’Espanya júnior de Pinto com al Internacional de Coimbra.

Coincidint amb les festes falleres, es va disputar a la localitat portuguesa de Coimbra la Copa d’Europa junior masculina, on Robert Florentino, del València Club de Judo, va a conseguir la medalla de bronze en la categoría de menys de 100 quilos.  També el tercer lloc final sigué l’èxit de José Nova, en els més de 100 quilos de pes.

En dones, el club valencià també tingué representació al podi amb Carla Montañez, qui en la categoría de menys de 44 quilos va aconseguir la medalla de plata cedint en tota la competició només davant la representant de Rusia.

Pocs dies abans, a la localitat madrilenya de Pinto, va celebrar-se el campionat d’Espanya junior on el València Club de Judo va aconseguir tres medalles d’or. Sigueren per a Nina Esteseo en menys de 52 quilos, i per al també medallistes a Portugal, Florentino i Nova.

GAR1 2

Montañez va repetir la plata portuguesa en perdre a la final amb l’alacantina Mireia Rodríguez, mentre que, per la seua banda, Alberto Valera, va quedar fòra del podi final en classificar-se a la cinquena plaça final en la categoría de menys de 73 quilos.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

dipu vuelta ciclista 2

La Diputació d’Alacant aposta per l’esport

La província d’Alacant s’ha convertit en un referent per a l’esport local, nacional i internacional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *