Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | El campionat d’Espanya de trial fa parada a Siete Aguas
trial ok

MOTOCICLISME | El campionat d’Espanya de trial fa parada a Siete Aguas

Els millors pilots de trial d’Espanya es donaren cita a Siete Aguas per a l’ultima prova del Campionat nacional que va fer-se coincidir amb l’autonòmic.

La carrera de diumenge tingué doble puntuació. A la primera de les pasades preparades pel Club de motociclisme de Siete Aguas, Jaime Llinares sigué el millor cadet mentre que Marcos Combarro i Gonzalo Pérez encapçalaren el juvenil. Entre els júniors destacaren Christian Pascual, Monty Eduard Schebesta i Juan Guillamón.

A la categoria TR1, José María Moral va guanyar deixant a Joan López segon i a Jesús Martín tercer. La TR2 sigué per a Baptiste Llorens per davant de Leo Noel i Juan Barquino. A la TR3 encapçalaren Javier Pérez, Raúl Monfort i Antonio García. Finalment, a la TR4 sigueren els millors Jesús Agudo, Enrique Pérez i Juan Carlos Cano.

El protagonista a la TR3 + 40 sigué Emilio Calatayud, qui arribà per davant d’Ignacio Ferri i Antonio Guillem. A la TR4 +40 Gabriel Dus guanyà a José Torregrosa i Juan Domingo Miguel mentre que Rafael Asins, Enric Lluis Blaya i Víctor Beltrán guanyaren aTR5 +40. Pel que fa als clàssics, primer va ser Servando Pujalte, segon Vicente Ríos i tercer José Juan Chardí; en experts el millor sigué José Gabriel Dasi; en Pre75 Jorge Alberto Selma i José María Martínez; en Pre-80 José Hervás i en Trialeros Emilio Sogorb, Vicente De Miguel i José María Martínez.

Ja de vesprada va celebrar-se la Gal·la dels campions 2017 on els millors de l’any van arreplegar els seus diplomes de mans de la Federació de motociclisme de la Comunitat Valenciana encapçalada pel seu president, José Luis Berenguer i l’alcalde de Siete Aguas, Santiago Más.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *