Inicio / Motor // + Noticies / Circuit Ricardo Tormo / MOTOCICLISME | El circuit Ricardo Tormo amplia el seu aforament per al ValenciaGP
circuito ok

MOTOCICLISME | El circuit Ricardo Tormo amplia el seu aforament per al ValenciaGP

Encara que estem a quatre mesos de la cel.lebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que, com cada any, tancarà la temporada del Campionat del mon de motociclisme, la organització ha comprovat que ja s’ha venut el 75 per cent de l’aforament del Ricardo Tormo, i, abans de consumir-ho tot, han pres la decisió d’ampliar-ho.

És per això que s’ha obert la nova possibilitat de comprar entrades, vora 6.000, a les noves graderies supletòries, a traves de la web del circuit valencià.

Valentino-Rossi-ValenciaGP-web ok

El director general del circuit, Gonzalo Gobert, ha destacat que “el Gran premi gaudeix d’una excel.lent salut i enguany tornarem a penjar el cartell de no hi ha bitllets per tercer any consecutiu”. I ha afegit que “estem treballant per oferir el millor servici possible per als grans protagonistes de les carreres, que a València hi son els aficionats”.

Esta serà l’edició 19 del Gran Premi valencià i Xest s’ha convertit en una referència per als seguidors del motociclisme.

Els preus per a estes noves tribunes van des dels 155 euros per a la nova tribuna de recta fins els  euros per a l’ampliació de la tribuna roja. L’ampliació de la tribuna taronja hi costarà 142 euros, la blava 98 i la verda 77 euros.

e

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

quartaño

ENTREVISTA | Verónica Del Prado: “La temporada del Quart de Poblet ha sido de muchos éxitos y de mucho trabajo”

Campaña colosal de la UD Quart de Poblet, que ha ganado la liga del Grupo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *