Inicio / Motor // + Noticies / Circuit Ricardo Tormo / MOTOCICLISME | Marc Márquez es prepara per a ser campió a València
marquez ok

MOTOCICLISME | Marc Márquez es prepara per a ser campió a València

¿Marc Márquez o Andrea Dovizioso? En 10 dies coneixerem el nom del nou campio de MotoGP. El circuit Ricardo Tormo de València dictarà sentència. Entre l’espanyol i l’italià hi ha 21 punts de distància favorables a Marc.

Andrea Dovizioso va guanyar el Gran Premi de Malaisia, la qual cosa permet que per quarta volta a l’història del nostre circuit de velocitat, el titol es jugue a Xest. Márquez, en este cara o creu, va eixir guanyador al 2013. ¿Qué té que passar per a que Marquez torne a coronar-se a València? Que creue la linia d’arribada entre els onze primers, sempre i quan Dovizioso guanye la carrera.

Si este desenllaç s’haguera conegut amb anterioritat, probablemente, els regidors del circuit es plantejarien augmentar la capacitat del circuit que es quedarà menut per a l’ocasió. Totes les entrades estàn esgotades des de fa més d’un més. 

L’any 2006 va ser el primer al que es disputà el titol al circuit Ricardo Tormo. Rossi, qui eixia amb huit punts avantatge, va caure i el nordamericà, qui va faltar, Nicky Hayden, va ser campió per a Honda. Aquell any, Dovizioso es jugà el titol de 250 cc. amb Jorge Lorenzo i el balear va guanyar la batalla.

Finalment, al 2105, a la carrera de motos més vista de l’història de la televisió, Jorge Lorenzo i Valentino Rossi disputaren una carrera màgica on l’espanyol va proclamar-se campió de MotoGP pujant al podi amb Márquez i Pedrosa.

 

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

_57A4871

Predominio defensivo en San Gregorio y eliminatoria igualada para la vuelta

Promoción de ascenso a Tercera División (Primera Eliminatoria, Ida).- Torrent, 0; Jove Español San Vicente, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *