Inicio / Destacados / MOTOCICLISME | El motoclub Cullera reunira a campions mundials en l’homenatge a Àngel Nieto
angel nieto ok

MOTOCICLISME | El motoclub Cullera reunira a campions mundials en l’homenatge a Àngel Nieto

Tito Rabat, Héctor Barberá, Héctor Faubel, Pier Paolo Bianchi i Champi Herreros son alguns del pilots que oferiran diumenge una exhibició en el Premi Internacional Cullera 2018, Memorial Ángel Nieto, pilot que fa faltar el passat estiu.

L’event es celebrara, des de les 9 del mati, a la zona de San Antonio, prop de la platja, i per a este homenatge s’ha construït un circuit amb 12+1 revoltes, 1.200 + 100 metres de recorregut per a recordar al 12 + 1 voltes campió mundial. 

Pel que fa a les categories de les carreres, seran de 80 centimetres cúbics, 250 clàssiques i supermotard. I a més es realitzara una exhibició amb els coneguts pilots convidats. Manuel “Champi” Herreros va ser subcampió del mon de 80cc en 1986 i l’ultim campió mundial de la categoria en 1989. El català tito rabat, va obtindre el titol mundial en moto2 en 2014; Héctor Barberá va ser subcampió mundial de 250 cc en 2009; Héctor Faubel, campió d’Espanya de 250 en 2002. Al su costat estaran Jorge Navarro, tercer en el mundial de moto2 en 2016, Álvaro Díez i Iker Leucona, Agustín Escobar, campió d’Europa de supersport al 2000 i Julián Simón, campió mundial en 125.

Pel que fa a les llegendes internacionals, els italians Bianchi i Claudio Lusuardi seran els representants a este homenatge a Nieto, molt emotiu per la relació que li unia amb Cullera, on va participar en varies carreres als anys 80 i la seua estreta amistat amb el president del motoclub, Salvador Gascón.

A l’exhibició també participaran jovens pilots valencians com ara Aarón Canet o Vicent Pérez, naixcut a Cullera, qui va ser subcampió d’Espanya de moto3.

 

 

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

umgn bjk

VÍDEO | Previo Segunda Fase de los Campeonatos de España de Selecciones Autonómicas Sub-18

Declaraciones de los protagonistas de la Selección masculina Juvenil tras concluir anoche su última sesión …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *