Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | Xàtiva es prepara per a la carrera més antiga d’Espanya
Cartel Trofeu de Velocidad Xàtiva 2017 ok

MOTOCICLISME | Xàtiva es prepara per a la carrera més antiga d’Espanya

És el trofeu de velocitat més antic d’Espanya i que encara viu, any darrere any, una nova edició. Enguany seràn ja 66, i els organitzadors han vollgut fer coincidir esta xifra amb la mitica ruta nord-americana, per a incloure-ho al cartell de 2017.

Com sempre, coincidint amb la Fira de Xàtiva, demà, els seus carrers tornaràn a lluïr les millors gal·les. El poble espera amb expectació, tanta com la dels corredors, coneixedors de la gran tradició motera de la capital de La Costera, la celebració d’una prova que tots saben que no és una carrera més. Es tracta d’un dels grans referents del motor a la Comunitat Valenciana i a tota Espanya.

Per a esta 66 edició, les categories participants hi son: 80GP, 80 Proseries, 80 Proseries Màster, Clàsiques B, Clàsiques C i Supermotard (no puntuable). Totes elles, dins del Campionat tradicional valencià de velocitat, que deixa esta tradicional cursa con a la ultima, amb algunes categories encara per decidir, la qual cosa fa que esta cita de Xàtiva es converteixca en doblement important.

Amb eixida des de l’Avinguda República Argentina, al seu voltant s’instal·larà el “paddock” i des de l’organització es prega els seguidors el compliment estricte de les mesures de seguritat. Desde les 7 i mitja del mati s’obriràn les verificacions, a les 9 del matí, els entrenaments lliures, a les 10:40 les tandes cronometrades i a les 12:30, l’inici de les carreres.

La 66 edició del Trofeu de velocitat Fira de Xàtiva 2017 tornarà a ser, de segur, un gran éxit per al motociclisme valencià.

 

 

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

polimotosaspar01

MOTICICLISME | L’Ángel Nieto Team cedeix les seves places de MotoGP i es centrarà en Moto3

L’equip valencià Ángel Nieto Racing Team, en el qual Jorge Martínez Aspar és el director, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *