Inicio / Destacados / MOTOR | El valencià Alejandro Andreu disputarà la Panàfrica 2017
quads OK

MOTOR | El valencià Alejandro Andreu disputarà la Panàfrica 2017

La victòria d’Alejandro Andreu en el MotoDes Rally TT d’Albacete li concedeix plaça per a disputar la edició de 2017 de la Panàfrica, prova que es cel.lebrarà entre el 23 i el 30 de setembre al voltant de la ciutat d’Erfoud al Marroc i que constarà de cinc etapes i un pròleg. El més destacant d’enguany és el recolzament a la organització de MotoDes. Els valencians ja en tenen experiència en raids en haber organitzat el Campionat d’Espanya per alguns anys.

A Albacete hi estigueren totes les categories convocades, inclossos els quads. Sigueren 428 quilòmetres, dels cuals 80 sigueren cronometrats. Era molt important seguir les indicacions del Road Book o GPS per a no perdre’s o penalitzar.

Es disputaren totes les categories

La victòria a la classificació Scratch sigué per a Alejandro Andreu, per davant de l’expertJulián Villarrubia i Salvador Navarro, qui feia la carrera amb GPS i que va concloure tercer.

Per categories, a Enduro GPS destacaren Salvador Navarro, Raúl Codoñas i Vicente Marí; a Enduro Road Book, Alejandro Andreu, Julián Villarrubia i Sergio Mateo; a Quad GPS David Escribá; a Quad RB,Manuel García; a Trail GPS, Fernando Domínguez, y, finalment, a Trail RB, va destacar Sergio García.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

CiudadBeni2

El Ciudad de Benidorm convencido de que en el Guillermo Amor se sentirá más cómodo

Por primera vez esta temporada el Ciudad de Benidorm va a poder disponer del campo …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *