Inicio / Natació // + Noticies / NATACIÓ | La Comunitat Valenciana puja al podi del nacional infantil
Bronce ok

NATACIÓ | La Comunitat Valenciana puja al podi del nacional infantil

La disputa del campionat d’Espanya de waterpolo infantil ha suposat un nou éxit per a la delegació femenina valenciana en aconseguir la medalla de bronze.

El combinat dirigit per Vicente Furió, després d’una primera fase on van perdre amb Madrid, van classificar-se per a les semifinals on tingueren que enfrontar-se a la poderosa Catalunya. La derrota provocà que l’equip de la Comunitat Valenciana tinguera que disputar el partit per la medalla de bronze on superà amb claredat a Andalusía per 16 gols a 8, confirmant la progressió del waterpolo femení valencià.

A més, la jugadora Sofía Miró del CDW Túria, va ser nominada com la millor jugadora del torneig i també màxima golejadora en anotar 29 dianes.

Aprofitant la presència dels millors jugadors i jugadores del waterpolo infantil espanyol, la Federació va dur a terme una concentració al propi Centre de natació M-86 de Madrid amb 32 jugadors, 16 jugadores i 16 tècnics de tota Espanya. Per la Federació Valenciana de natació sigueren cridats com a jugadors: Hugo García, Salvador Soriano, Sofía Miró i Claudia Moreno, i com a tècnic, Alfredo Ballester.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

poliwaterpoloturia001

WATERPOLO | El CW Turia i el CW Castelló van disputar la Fase d’ascens a Primera femení

Dos representants va tenir la Comunitat Valenciana en aquest destacat esdeveniment que també es coneix …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *