Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Halterofilia // + Noticies / NATACIÓ | El terratrémol de Mèxic deixa a Ricardo Ten sense comiat internacional
terremoto-mexico ok

NATACIÓ | El terratrémol de Mèxic deixa a Ricardo Ten sense comiat internacional

El terratrémol que ha sacsat Mèxic ha provocat l’ajornament dels Campionats del mon de natació i halterofília, que tenien previst cel·lebrar-se del 30 de setembre al 6 d’octubre a Ciutat de Mèxic. El comité paralimpic internacional ha reaccionat ràpidament i ha recomanat la suspensió d’estos events.

Entre els valencians que anaven a participar en este mundial de natació es trobava Ricardo Ten, que anava a acomiadar-se de la natació profesional en esta competició internacional per a dedicar-se ara al ciclisme. Junt a ell, altres 23 esportistes i 12 tècnics i federatius tenien previst viatjar dilluns vinent, però ha quedat anul·lat. A més de Ten, altres quatre valencians estaven a la llista: Eva Coronado, Ariadna Edo, David Levecq i José Antonio Marí, qui, precisament, s’hi havia avançat a esta expedició i ja es trobava al centre d’alt rendiment de la capital mexicana quan va succeïr este terratrémol. La Federació espanyola d’esports per a persones amb discapacitat física, ha confirmat que Marí es troba perfectament i està gestionant el seu viatge de tornada el més aviat possible.

Este terratrémol de 7.1 graus, a més dels centenars de morts, deixa importants danys encara que les seus d’estos mundials, el gimnàs olimpic Juan de la Barrera i la piscina olimpica Francisco Márquez, aparamentment només han patit mals menors.

Al voltant de 1.400 esportistes, entrenadors i federatius anaven  a donar-se cita a Ciutat de Mèxic per a competir als Campionats del mon de natacio i halterofília. Segons ha anunciat el Comité Paralimpic Internacional, la prioritat de les autoritats mexicanes és protegir la població i encetar les tarees de reconstrucció i no organitzar estos dos grans esdeveniments esportius internacionals. Ara per tant, cal garantir el regres de tots els participants que ja hi havien arribar a Mèxic i buscar altres dates per a les competicions.

 

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

polinatacionazahar01

NATACIÓ | L’Infantil del CN Azahar Sincro destaca a Espanya i l’Absolut brilla a Europa

Grans notícies per al Club Natación Azahar Sincro, ja que d’una banda el combinat Infantil …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *