Inicio / Destacados / PÀDEL | Alacant es convertirà en epicentre del pàdel mundial
alicante ok

PÀDEL | Alacant es convertirà en epicentre del pàdel mundial

La propera setmana aterrarà el World Pàdel Tour a Alacant, amb la cel·lebració del Open Estrella Damm Alacant 2017.

El pavelló Pedro Ferrándiz, l’antic centre de tecnificació, serà escenari d’un torneig que comptarà amb la baixa d’Alejandra Salazar, jugadora nombre quatre al rànquing mundial, que esta mateixa setmana ha sigut operada del genoll i estarà sis mesos de baixa.

Al quadre masculí, trobem a la pre-previa als valencians Joseda Sánchez i Sergio Icardo, a José María Mouliaa junt a Álvaro García, i als jovens de només 16 anys Edu Alonso i Alex Arroyo. Pel que fà a la categoria femenina, lluitaràn en esta primera ronda del torneig Iris Donate i Arantxa Soriano, Jessica Castelló i Marina Martínez Lobo, i Estela Francés, al costat de Marina Pinacho.

Hi ha més valencians ja classificats per a fasses posteriors, dels qual parlarem la propera setmana.

Recordem que el rànquing absolut masculí està encapçalat per Fernando Belasteguín i Pablo Lima, per davant de Carlos Gutiérrez i Paquito Navarro que, probablement, tornaràn a trobar-se a la final alacantina.

En dones, Marta Marrero és lider després de la lesió de Salazar, per davant de les bessones Mapi i María José Sánchez Alayeto.

S’espera plé absolut per a les jornades de quarts de final de divendres, semifinals de dissabte, i per a les finals programades per al diumenge 27 d’Agost.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

nitida alzira ok

FUTBOL SALA | El Nítida Alzira es consolida com a lider de la tercera divisió

El Nítida Alzira comença l’any amb victòria davant l’Alboraya per tres gols a quatre. Els …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *