Inicio / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / PÀDEL | El millor pàdel valencià es cita al Club de Tenis Castelló
thumbnail_Screenshot_2017-04-11-20-10-23 ok

PÀDEL | El millor pàdel valencià es cita al Club de Tenis Castelló

Per a l’ultim cap de setmana d’abril està prevista la disputa del campionat de pàdel per equips de la Comunitat Valenciana, l’anomenada gran festa del pàdel valencià.

A la presentación del torneig acudiren Alfonso Monferrer, president de la Federació de Pádel de la Comunitat Valenciana, qui va incidir al fet de l’augment un 7% de la participación respecte de la temporada passada. La vessant institucional estigué representada per Enric Porcar, regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelló i Luis Martínez, diputat provincial d’esports. Al seu costat, Mario Molina, president del Club de Tenis Castelló i Jorge Bellés, director de Tenis Drive, empresa organitzadora de l’event.

Diferents directius i tècnis dels clubs de pàdel de Castelló tampoc no vullgueren perdre’s la presentación del torneig, que també tindrà la seua part solidària. El projecte “Solidariza tu energía”, recull fons a favor de la Fundació Sindrome de Down i també hi será present a l’autonòmic de pàdel per equips.

Fins a 110 equips hi jugaràn a les instal.lacions del Club de tenis Castelló, Club de golf Costa de Azahar i Club de pádel 79 de Benicàssim. S’esperen més de 1500 persones, es jugaràn 330 partits amb titols, ascensos, descensos de categoría i emoció garantida al llarg de tot el cap de setmana.

Les finals es jugaràn diumenge 30 de vesprada i després es realitzarà el lliurament de premis.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

Padel

PÀDEL | Fuster-Solbes i Figueres-Icardo tornen a dominar en Montemar

No es cansen de guanyar, les parelles nombre 1 de la Comunitat Valenciana han tornat …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *