Inicio / Destacados / VIDEO PILOTA VALENCIANA | Diumenge vinent es lliuraràn els premis anuals de la Federació

VIDEO PILOTA VALENCIANA | Diumenge vinent es lliuraràn els premis anuals de la Federació

Serà a la ciutat de València i seràn el relleu dels guanyadors de la edició de 2016 al que hi veiem a la fotografia. El de diumenge serà l’acte que tanque tota una setmana plena d’actes relacionats amb la pilota valenciana: exposició de fotos, projeccions de partides, jornades tècniques, taules redones, partides d’exhibició i lliuraments de premis i trofeus. Fins al diumenge 24 de setembre, cada dia podrem gaudir d’activitats del nostre esport autòcton.

Llistat de premiats 2017

Els premis de la Federació de Pilota Valenciana de 2017 seran en aquesta edició per: millor jugador de raspall, serà premiat Alfonso Moltó Puertes, “Moltó de Barxeta” mentre que com a millor jugador jove de raspall, l’honor recaurà en Pablo Bertomeu Sanlorenzo, “Pablo de Barxeta”. En la modalitat d’escala i corda, el premi de millor jugador absolut serà per a Francesc Xavier Puchol Catalunya, “Puchol II”, mentre que el premi al millor jove serà per a Marc Giner Giner, “Giner de Murla”. El premi a la millor jugadora de la temporada serà per a Mar Giménez Gascó, “Mar de Bicorp”. Premi a la trajectòria esportiva per a Dani de Benevites. A més estaran premiats: Lluís Ramos Santamaría de Borriol i membre del CPV Castelló, per la seua labor de promoció del Frare i a les escoles d’Almassora i Muro Alcoi. Toni Bertomeu Sendra d’Oliva, pel seu treball en el CEIP Santa Anna d’Oliva. Enrique Balaguer Farga de Borbotó, pel seu treball pel nostre esport autòcton. També hi ha un record especial per a Julio Martínez Blat, pel seu suport i treball per la pilota valenciana i que va faltar fa uns mesos. Els clubs de Tavernes Blanques i El Campello, les escoles de Muro d’Alcoi i Almassora i el periòdic digital PILOTAVEU, també seran reconeguts.

També estaran premiats com a millors entrenadors de la passada temporada: Vicent David Molines Vives, de l’Escola de pilota Orba, José Antonio Jorques Pérez, de l’Escola de pilota Moixent, Víctor Bueno Gimeno, de l’Escola de pilota Vinalesa, Pablo Vidal Vidal, de l’Escola de pilota Sella, Raúl Herrera Duran, de l’Escola de pilota Algimia i Baronia, José Francisco García Boscà, de l’Escola de pilota Alcàntera-Càrcer, Francisco Casares Ubach, del Club de pilota Meliana, Ricardo Jesús Pauls, de l’Escola de pilota Massamagrell, Ana Belén Giner Fácila, de l’Escola del CEIP Rodríguez Fornos-IES Patraix. Ells han aconseguit aquest reconeixement per part dels seus companys pel treball que realitzen setmana a setmana en les seues localitats on els ajuden tècnics, juntes directives, pares i amics per a educar i formar als xavals, encara que tots els tècnics que setmana a setmana treballen haurien de tenir un reconeixement especial ja que ell son una part del motor del nostre esport autòcton. A més es lliuraran els trofeus dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de les competicions d’equips d’àmbit autonòmic.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

AGUSTINOS-TEUCRO ok

HANDBOL | Agustinos Alacant s’acomiada de la Copa del Rei per la porta gran

Era la primera volta que Agustinos Alacant rebia un equip de la Lliga ASOBAL i …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *