Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Esta vesprada es disputa el sub18 de raspall a La Llosa de Ranes
individual sub-18 de raspall 2017 ok

PILOTA VALENCIANA | Esta vesprada es disputa el sub18 de raspall a La Llosa de Ranes

Les competicions individuals femenines arriben a l’última jornada de la primera fase, amb quatre noves partides de gran nivell que es jugaran esta vesprada a La Llosa de Ranes amb les partides de la tercera ronda de la primera fase. S’enfrontan huit jugadores que, a poc a poc, van destacant en les competicions dels Jocs esportius de la Comunitat Valenciana i el torneigos autonòmics de clubs, representant a cinc clubs femenins: Borbotó, Moixent, Alquería d’Asnar, Beniarbeig-El Verger i Tavernes Blanques. Algunes han sorprès derrotant a jugadores de més edat, és el cas de Natalia de Bicorp e Irene de Massamagrell, que poden col·locar-se en els quarts de final si guanyen demà. Al costat d’Ana Sanchis de València, Marta de Tavernes Blanques, Aida de Moixent, Nerea de Moixent, Erika de Alquería d´Asnar i Fanni de Beniarbeig cercaran les quatre places que falten per completar en la següent ronda.

Programa de partides de la tercera ronda de la primera fase, individual sub-18 de raspall al trinquet de la Llosa de Ranes:
17 hores. Ana Sanchis CPV Borbotó contra Natalia CPV Moixent

– 17:45 hores. Nerea CPV Moixent contra Erika CPV Alquería Asnar

– 18:30 hores. Irene CPV Borbotó contra Fanni CPV Beniarbeig-El Verger

– 19:15 hores. Marta CPV Tavernes Blanques contra Aida CPV Borbotó

Les guanyadores passaran als quarts de final on s’enfrontaran amb les caps de sèrie: Mar de Bicorp, Victoria de València, Ana de Beniparrell i Amparo de Moncada. Les partides de quarts de final es tornaran a jugar en el trinquet de la Llosa de Ranes, mentre que les semifinals seran en el trinquet Eusebio de Sueca i la gran final, en el trinquet de Pelayo.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

ripollet

ENTREVISTA | Ripoll: “En el Spa Alicante D estamos con una ilusión grande de lograr el campeonato”

Aunque la aspiración primordial del CF Sporting Plaza de Argel Alicante ‘D’ sea la de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *