Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | L’agenda de la setmana torna a tindre protagonisme per a moltes modalitats
raspall ok

PILOTA VALENCIANA | L’agenda de la setmana torna a tindre protagonisme per a moltes modalitats

Una ullada a les partides programades per a esta setmana ens porta fins a Oliva on per a esta vesprada està programada la partida de l’individual que enfrontarà a Moncho i Jeffry, i a continuació Moltó i Tonet IV jugaran amb Guadi, Canari i Raul. També activitat per a dimarts a la Llosa de Ranes on Alcalde i Paco s’enfronten a Carrió i Jesús i després Ximo i Miravalles s’enfrontaran a Vercher i Gabi. Finalment, al trinquet de Massamagrell, a les sis, Soro III i Salva s’enfronten a Genovés II i Javi.

Ja per a dimecres, al trinquet de Guadassuar, trofeu mixt Masymas que enfronta a Sergio i Brisca contra Pablo, seguit de la partida entre Pere Roc II, Pere i Bernat amb Francés, Héctor i Monrabal. També s’anuncia a Castelló de Rugat,a les cinc, la partida Marrahí i Coheter II front a Guille i Roberto.

Dijous es disputara la partida de festes de Bellreguard: Moltó i Raul contra Ian i Tonet IV i ja per a divendres, al trinquet de Vila-real s’enfronten Soro III i Raül amb Marc, Javi i Conillet; a Dénia, Ferrer i Sala contra Martí, Néstor i Pablo; al trinquet de Sueca jugaran Carlos de Massalfasar i Carlos de Genovés contra Martí II i Tomàs II; a Vila-marxant partida de l’individual entre Monrabal i Bueno i, finalment, al trinquet de Piles, Guille i Miravalles amb Guadi i Josep.

El cap de setmana s’obrirà a la Llosa de Ranes on s’enfrontaràn Sergio i Raul amb Pablo i Sanchis; al trinquet de Bellreguard, Moltó i Roberto contra Ian i Coeter II; al trinque de Torrent s’anuncia gran partida per a les cinc: Genovés II i Pere contra Pere Roc II i Raül.

Mentre que per a diumenge al trinquet de Benisa jugaran raspall Pablo de Sella i De La Vega; al de Llíria en jornada matinal ho faran Soro III i Félix contra Raúl i Carlos i, finalment, a Bellreguard, Marrahí i Lorja jugaran contra Seve i Montaner.

Sobre GolsMedia.com

GolsMedia.com

Mira también....

foto6992

PILOTA VALENCIANA | Jesús Saiz, del CPV Alfara de la Baronia, campió del XIII Individual d’Escala i Corda Sub-18

Jesús Saiz, del CPV Alfara de la Baronia, s’ha convertit en el nou campió de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *