Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Noves sessions del programa pilota a l’escola
thumbnail_17.04.12 pilota escola_1 ok

PILOTA VALENCIANA | Noves sessions del programa pilota a l’escola

El programa “pilota a l’escola” de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, ha visitat les comarques d’Alacant i Castelló.

Les actuacions s’han produït al CEIP Rico Sapena de Castalla, on hi estava programat un homenatge a Àlvaro de Tibi, qui va ser mestre del centre, i que va faltar l’any passat de mort sobtada. Aprofitant l’acte es va fer una sessió de pilota a l’escola, que Paco i Jan van dur a terme. Jan va ser membre de la selección de pilota i company d’Àlvaro.

thumbnail_17.04.12 pilota escola_2 2

D’altra banda, al CEIP Cervantes de la Vall d’Uixò, aprofitant el pas de “pilota a l’escola”, va traure la pilota valenciana al carrer. Pablo de Borriol i Àlvaro de Faura eren els tècnics federatius que s’hi desplaçaren fins la Vall per fer gaudir els alumnes d’una exhibició de galotxa al carrer Juan d’Austria i aixì fer conèixer la pilota valenciana de primera mà.

Just abans de les festes de Pasqua, acaben les sessions a les comarques de Castelló, on s’han fet 60 visites. A València i Alacant continuaran després de festes.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

padel universitat ok

PILOTA VALENCIANA | Els campions de la lliga també guanyen el Trofeu Universitat de València // Fotos

L’ambient ha sigut immillorable al trinquet Pelayo, on s’ha disputat este dissabte la final del …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *