Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Setembre marcarà una fita històrica per al raspall femení
pilota ok

PILOTA VALENCIANA | Setembre marcarà una fita històrica per al raspall femení

El primer cap de setmana de Setembre donarà inici a la 19ª edició del Campionat de raspall de la Comunitat Valenciana per parelles, Gran Trofeu Diputació de València, amb més de cent equips inscrits.

Per primera vegada en la història del trofeu hi haurà la mateixa quantitat de categories seniors de competició masculina com de femenina. Dels 110 equips inscrits, quasi la meitat son formacions femenines, el que el converteix amb el campionat autonòmic amb major representació de dones i xiquetes en la història de la pilota valenciana. De fet, tots els clubs amb major representació numèrica de la competició tenen equips femenins. Per exemple, l’entitat més participativa es Beniparrell, on els seus 9 equips son tots femenins; Bicorp, un dels clàssics de la modalitat, presenta 8 formacions, de les quals 3 son de dones; i també cal destacar els 7 equips de xiques de Meliana.

Respecte a les primeres categories, en la primera masculina serà Xeraco qui defense el títol aconseguit davant Rafelbunyol en el 2016. Amb aquest triomf el club de la Safor portava la seua cinquena copa de campions a les seues vitrines. Aquests equips tornaran a lluitar per jugar la final de la present edició, junt a les formacions dels clubs de Fenollet, Bicorp, Bellreguard i La Vall d’Alcàntera-Càrcer. En la máxima categoría femenina, Mar de Bicorp i Victoria de Valencia, que l’any passat guanyaren la copa de campiones per al club de Rafelbunyol, enguany jugaran pel club de Bicorp. La resta de formacions de primera femenina serán les de Beniparrell, actuals subcampiones, Alqueria d’Asnar, Borbotó, que presenta dos equips en primera, la Marina i Tavernes Blanques.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

sagunt

ENTREVISTA | Nacho Comos: “La temporada del At. Saguntino Femenino ha ido mucho mejor de lo esperado con el ascenso”

Tras un tiempo de ausencia, el femenino del At. Saguntino se rehízo el año pasado …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *