Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Tot a punt per a l’individual sub23 de raspall
foto6014pilota ok

PILOTA VALENCIANA | Tot a punt per a l’individual sub23 de raspall

Amb algunes novetats respecte d’edicions anteriors, s’anuncíen per part de la Federación de pilota valenciana, els noms dels catorze jugadors que disputaràn aquesta competició de tecnificació, a cel·lebrar durant els messos d’agost i setembre

La tercera setmana del mes d’agost començarà el XI Individual sub23 de raspall. Aquesta temporada hi participaràn 14 jugadors i es disputaràn un total de 15 partides en alguns dels trinquets més importants de la modalitat com ara Bellreguard, la Llosa de Ranes, Villanueva de Castellón, Xeraco, Oliva, Guadassuar i Castelló de Rugat.

Els jugadors que participaràn aquesta temporada són: Ibiza de Xeraco, Adrián de Senyera, Salelles d’Oliva, Sancho Alfauir, Feo de la Llosa de Ranes, Valls de Canals, Pau del Genovés, Eliseu de Planes, Ricardet del Genovés, Rafa d’Alzira, Lorja d’Alzira, Seve de Villanueva de Castellón, Verger de Piles i Ximo de Castelló de Rugat.

Pau de Piles va se en guanyador de la temporada passada

La temporada passada el campió va ser Pau de Piles que guanya a Ximo de Castelló de Rugat, per 25 a 5, en la final disputada en el trinquet de Castelló de Rugat. En l’historial de la competició han aconseguit el títol jugadors de la talla de: Ricard (2007), Moncho (2008), Punxa (2009), Moltó (2010 i 2011), Guadi (2012), Escoto (2013), Ian (2014), Pablo (2015) i Pau (2016). Aquesta temporada no podran disputar la competició diversos jugadors que estan lesionats: Badenes, Pau, Borja i Nalda. El campió de l’individual sub23 de raspall podrà disputar la prèvia de l’Individual professional de la modalitat.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

benissa

ENTREVISTA | Iván Robles: “El Benissa está listo para jugar en Primera Regional”

El conjunto de La Marina Alta, tras una liga muy reñida en el Grupo V …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *