Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Més Poliesportiu / POLIESPORTIU | 91 noves rutes esportives a la província de Castelló
senderismo castellon ok

POLIESPORTIU | 91 noves rutes esportives a la província de Castelló

La diputació de Castelló ha incorporat 91 rutes esportives a la nova web turistica turismodecastellon.com per a tractar d’atraure al màxim els visitants al millor escenari esportiu del mediterràni.

El turisme esportiu ocupa bona part de les novetats. “Volem que qualsevol persona visite el lloc web per a comprobar l’enorme potencial de Castelló” ha assenyalat el vicepresident de la corporació provincial. Seccions de senderisme, cicloturisme i mountain bike ha sigut desenrrotllades per grans profesionals d’estes disciplines esportives, incloent fins l’ultim detall dels recursos propis per a estes practiques esportives.

El diputat d’esports Luis Martínez ens confirma que “hem creat 91 rutes de sendirisme, ciclisme i BTT amb diferents nivells de dificultat amb rutes per a famílies i també per a persones més entrenades perquè creem en el gran potencial que té el turisme esportiu per a dinamitzar els nostres pobles al llarg de tot l’any”.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

burjasot

El Burjassot golea al Llíria con Kiko en plan estelar

Jornada 30.- Llíria, 0; Burjassot, 5. El Burjassot apura sus posibilidades de promoción tras imponerse …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *