Inicio / Més Poliesportiu / POLIESPORTIU | La fundació esportiva municipal de València canvia d’imatge
logo fdm ok

POLIESPORTIU | La fundació esportiva municipal de València canvia d’imatge

La Fundació esportiva municipal de València ha presentat esta vesprada la seua nova identitat corporativa en acte cel·lebrat al saló d’actes del Complex esportiu i cultural La Petxina.

Amb la presència de la regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, i el director gerent de la Fundació, José Vicente Berlanga, també han asistit molts presidents de federacions i alguns esportistes. També s’ha mostrat la nova APP per a dispositius mòbils que podrà ser utilitzada las propers dies.

 

Esta nova imatge de la Fundació valenciana arriba després de vint anys mantenint la mateixa identitat. L’objectiu és crear una marca propera a la ciutadania i que tots els valencians puguen sentir com a seua. Esta recent estrenada identitat pretén representar a tots els esports i a tots els esportites. És per això que s’ha decidit utilitzar la imatge d’un escut on estiguen representants tots els clubs, federacions i entitats esportives de la ciutat.

Segons la regidora, “el nou logo pretén representar l’esport municipal, un esport de qualitat per a tots, on tots son partíceps de les activitats de la Fundació i que representa molt be la nostra misió i els notres valors”. A més, s’ha presentat la nova APP que facilitarà als usuaris informació personalitzda en funció de la instalació esportiva municipal on es troben. Amb esta renovació, la Fundació esportiva del cap i casal vol acostar-se als ciutadans i que puguen sentir-se dins d’un conjunt on la participació ciutadana és part fonamental de l’éxit del treball realitzat.

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

polifutbolplayatorneo04

FUTBOL PLATJA | Migrants de l’Aquarius jugaran en el XXV Trofeu ‘Ciudad de Valencia’

Cada vegada està més a prop la disputa del XXV Trofeu ‘Ciudad de Valencia’ de Futbol …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *