Inicio / Més Poliesportiu / POLIESPORTIU | Les escoles esportives municipals de València ofereixen 26 esports
rugbi_06-1280x731 ok

POLIESPORTIU | Les escoles esportives municipals de València ofereixen 26 esports

Coincidint amb l’inici del curs escolar a la majoria de centres d’ensenyament de la ciutat de València, tornen les escoles esportives municipals. Així, la Fundació Esportiva Municipal de València posa en marxa la seua campanya per a incentivar els més xicotets a practicar esport en horari extraescolar, tant en els centres escolars com en algunes de les instal·lacions de què disposa l’Ajuntament de València en els diferents districtes.

A partir de divendres que ve, 15 de setembre, s’obri el termini per a inscriure xiquets i xiquetes d’entre 4 i 18 anys que desitgen practicar esport al llarg del curs 2017/2018. Enguany l’oferta esportiva s’ha ampliat amb la inclusió de dos noves modalitats, rugbi i triatló,  amb les que s’aconsegueix la xifra de 26 disciplines.

Tant als centres educatius com als poliesportius

Les Escoles Esportives municipals ofereixen la possibilitat de fer esport en les instal·lacions del mateix centre educatiu, així com en alguns poliesportius municipals. Les classes s’imparteixen en horari no lectiu i en dies laborables, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar dels pares treballadors amb fills en edat escolar. Tots els grups escolars són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.

A més de rugbi i triatló, els alumnes interessats a apuntar-se a les Escoles Esportives municipals, poden inscriure’s en: activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, futbol femení, futbol-sala, tenis de taula, pilota valenciana, piragüisme, pàdel, waterpolo, judo i orientació.

 

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

polifutbolplayatorneo04

FUTBOL PLATJA | Migrants de l’Aquarius jugaran en el XXV Trofeu ‘Ciudad de Valencia’

Cada vegada està més a prop la disputa del XXV Trofeu ‘Ciudad de Valencia’ de Futbol …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *