Inicio / Més Poliesportiu / REM | Calp, segona estació de les regates a la mar
remo 2 ok

REM | Calp, segona estació de les regates a la mar

Dissabte passat va disputar-se a Calp la segona regata de rem a la mar de la temporada. Amb un recorregut de 4.000 metres i amb la participació de 62 equips de diferents clubs tant de la Comunitat Valenciana com d’Andalusía, a les modalitats d’skiff i doble de mar.

Els remers de quatre categories: cadet, juvenil, absolut i veterà, lluitaren a un camp de regates rectangular on els dos llargs, de 1.500 metres cadascún, marcaren les diferències entre els equips perquè en esta zona els participants pugueren demostrar les seues habilitats i estratègies.

La regata va estar composada per cinc mànegues. A la primera, s’enfrontaren conjuntament els skiff de mar cadets masculí, on el Nàutic d’El Campello va guanyar, al costat dels dobles veterans femenins, on l’equip local, el Nàutic de Calp va ser el millor.

La segona mànega, disputadapels skiff de totes les categories i els dobles juvenils masculins va estar guanyada per els skiff de veteranes del Nàutic de Calp i l’or dels juvenils va ser per al Nàutic de Gandia.

remo 1 ok

La tercera competició sigué per al Mediterràneo de Màlaga, a l’skiff veterà masculí. El femení va guanyar-lo el Nàutic d’El Campello, mentre que les remeres del Nàutic de Torrevieja, tot i bolcar als primers metres de competició, va pujar de nou a l’embarcació i arribaren en una molt meritòria segona plaça.

La jornada ha continuat amb el Nàutic de Torrevieja anotant-se el skiff masculí, els dobles cadets i el juvenil femení, mentre que el Nàutic d’Alacant s’anotava la regata cadet.

Finalment, la prova dels dobles absoluts possava punt final a la regata, amb victòria final de a el Nàutic d’El Campello després de remuntar als ultims dos quilòmetres de competició.

 

 

 

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

_57A4871

Predominio defensivo en San Gregorio y eliminatoria igualada para la vuelta

Promoción de ascenso a Tercera División (Primera Eliminatoria, Ida).- Torrent, 0; Jove Español San Vicente, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *