Inicio / Més Poliesportiu / REM | El fort onatge obliga a la suspensió del V Open internacional de Torrevieja
rem ok

REM | El fort onatge obliga a la suspensió del V Open internacional de Torrevieja

Era l’ultima prova de rem de mar prevista al calendari lliguer i que coincidia amb el V Open internacional, però es va vore interrumpuda per l’onatge. Les fortes ones van dificultar la tasca d’embarc dels equips participants la qual cosa va obligar a l’organització a suspendre la regata de Torrevieja després de la segona prova.

La localitat salinera es va convertir en el centre neuràlgic del rem de mar de la Comunitat Valenciana i inaugurava la competició amb la regata dels dobles cadet femení i masculí i els skiff veterà i cadet femení. La prova va continuar amb la segona mànega compsada pels quatre absolut masculí, els skiff absolut, el juvenil femení i els dobles veterans tant masculins com femenins.

I quan esta segona mànega va concloure, la situació de la mar a la zona d’embarc es complicava i impedia als equips arribar a la zona d’eixides. El comité organitzador, en este moment, va ajornar provisionalment les regates una hora i mitja per vore si la situació millorava, però no va ser així i donat que la situació maritima continuava amb un fort onatge, el comité de regates va anunciar la suspensió total de la competició.

Este fet ha impedit a molts equips dur a terme l’ultima medició amb el seus rivals prèvia al Campionat d’Espanya que està previst es dispute l’1 d’Octubre a Barcelona. Tot i això i esperant la confirmació de la disputa del nacional, tots els regatistes afronten esta cita amb el dessitg de mantindre a la Comunitat Valenciana com a referent d’esta modalitat de rem.

 

 

 

 

Sobre GolsMedia.com

GolsMedia.com

Mira también....

carcer

ENTREVISTA | Jaime Bataller: “La complicidad y unión en el At. Cárcer nos ha llevado al ascenso”

Campaña redonda también para el CF Atlético Cárcer, que acompañará al Castellonense a Primera Regional …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *