»
»
RUGBI | Les Abelles supera al CAU a un dels derbis de la ciutat de València per 32 a 12// Fotos

S’ha acabat l’imbatibilitat del CAU València. Les Abelles ha sigut el primer equip en superar-los a la lliga de divisió d’honor B a les pistes de Quatre Carreres. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

Primer i segón classificats de la lliga es veien les cares en un partit on fins els minut 25 no va obrir el marcador gràcies a un colp de càstic anotat per Leibson per a Les Abelles. A partir d’ací va animar-se el partit amb dos assiagos per als locals i un altre sense conversió posterior per al CAU que deixava el marcador al descans amb 17-5.

Al segon acte, va anotar primer el CAU per a comprimir el marcador però Les Abelles va contestar amb dos assaigos més que van tancar el marcador, mostrant una gran força. 32-12 i Les Abelles és lider en solitari de la lliga.